BEMUTATKOZÁS

 SEDECAL MAGYARORSZÁG KFT. A spanyol SEDECAL Medical Systems 2001-ben alapította magyarországi vállalatát Vecsésen, ahol a termelés 2002-ben indult meg. 2008-ban a SEDECAL Medical Systems S.A. sikeresen fuzionált a Sedecal S.A –val, létrehozva a világ egyik legjelentősebb OEM röntgendiagnosztikai gyártócégét. Az egyesült cégek jogutódja a Sedecal S.A. 2010. január elseje óta a Sedecal S.A. 100%-os tulajdonosa a SEDECAL Magyarország Kft-nek.  

A Sedecal Magyarország Kft.

tevékenységi köre.

Társaságunk fő tevékenysége orvosi elektronikai berendezések, mobil röntgendiagnosztikai berendezések, röntgendiagnosztikai rendszer vezérlőegységek, vezérlő szekrények és tápegységek, valamint ezen berendezésekhez szükséges tartalék alkatrészek gyártása. Termelésünk csaknem egésze export.
Ezen felül ipari villamos és/vagy elektronikus vezérlőrendszerek, kapcsolószekrények gyártását is el tudjuk látni évi 100 – 1000 darabos mennyiségben, beleértve a sorozatgyártásba vezetés mérnöki- logisztikai- minőségügyi folyamatainak implementálását. 

ALAPFILOZÓFIÁNK

Alapfilozófiánk a minél magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termelőtevékenységek integrálása:

Világszerte kiterjedt beszerzési láncolat menedzselése

• HLA szintű beszerzés
• Rendszer szerelés
• Rendszer integráció
• Rendszer tesztelés, beleértve az elektronikai és a röntgensugárral végzett teszteket is
• Új termék bevezetésének menedzselése a
• Design File átvételétől a sorozatgyártásig, SPQP, PSW.

2004-ben vezettük be ISO 9001 nemzetközi standardon alapuló minőségirányítási rendszert, mely kiemelkedő jelentőségű szerepet tölt be vevőink extra magas minőségi elvárásainak kiszolgálásában.
2006-ban bevezettük az ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszert, majd 2007-ben az ISO 13485 orvosi elektronikai minőségirányítási rendszert. Cégünk FDA által regisztrált gyártó telephely.
A SEDECAL Magyarország Kft létszáma 2020-ban 70 fő.

minőségpolitika

A SEDECAL Magyarország Kft. Vezetősége, a cég által gyártott termékek, illetve a vevőnek nyújtott szolgáltatások minőségi megfelelősége érdekében létrehozott és bevezetett egy Minőségbiztosítási rendszert, elsődleges szempontként a Folyamatos fejlesztést és a Vevői megelégedettséget tartva szem előtt, melyek célja a Minőség fenntartása az idők során. Ennek érdekében vállalja, hogy kialakítja megvalósítja és fenntartja ezen minőségügyi rendszert. Ehhez alapul használja a Minőségügyi Kézikönyvet, Minőségügyi eljárásokat és az egyéb szabályzó szintű utasításokat.
A Minőségügyi vezető közvetlenül az Ügyvezető igazgató alá tartozik, ezáltal teljesen független a többi részlegtől, illetve a gyártási folyamatban résztvevő személyektől. A vezetőség tagjaként javasolhatja azoknak a folyamatoknak, revízióknak, illetve javító tevékenységeknek a beépítését, melyeket szükségesnek tart a minőségügyi rendszer folyamatos működéséhez.
A minőségügyi vezetőnek jogában áll felfüggeszteni bármilyen tevékenységet, amely nem felel meg a SEDECAL Magyarország Kft. minőség irányítási rendszerében leírtaknak.
A SEDECAL Magyarország Kft. vezetősége megteszi a szükséges intézkedéseket annak biztosítására, hogy a vállalat Minőségpolitikája a vállalat minden területén érvényesüljön, és felelősséget vállal annak érdekében, hogy a vállalat dolgozói ismerjék és mindennap alkalmazzák azt. A SEDECAL Magyarország Kft. vezetősége meghatározza a konkrét minőségi célokat és ennek megvalósításához szükséges feladatokat, ezeket minden részleggel ismerteti. Minden lehetséges technikai és emberi erőforrást felhasznál a célok elérése érdekében.